Un Fabrikamızda; ülkemizin
çeşitli yerlerinden gelen en kaliteli ve seçme
buğdaylar, laboratuarlarımızda yaş gluten , indeks ,
hektolitre, sedimantasyon, nem tahlilleri yapılıp,
sınıflandırılarak ayrı ayrı ürün depolanır.
Belirlenen buğdaylar spekslerine göre parçalanarak
üretime hazır hale gelir. Kuru temizleme ile valslerde öğütülerek elekler
sayesinde un ve kepekleri ayrıştırılır. İrmik
sasörleri tarafından öğütme ve ayrıştırma yapılarak
ön sıralarda depolanır.
Belirlenen çuval ve ebatlarda yine el değmeden
otomatik makinelerle paketlenir.
Çeltik Fabrikası Türkiye'nin en kaliteli randımanlı
çeltik numunelerinden seçilerek alınan çeltik
depolara dökülür.
Tam otomatik makinelerle sırasıyla eleme , kabuk
soyma, parlatma, renk ölçütlerine göre sarteks ile
seçme ve son istasyonda yağlama yapılır.
En üstün kalite ile naturel, karışım olmadan , el
değmeden paketleme ünitesine gelerek değişik
ebatlarda paketlenir.